Բաժիններ՝

Նախաճաշ, որը կդառնա ամենասիրելին

Բաղադրիչներ

1. Անյուղ յոգուրտ – 220 մլ
2. Հատապտուղներ – 50 գ
3. Ծլեցրած ցորեն – 1 ճ/գ
4. Մեղր – 1/2 թ/գ
5. Կտավատի սերմեր – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ծլեցրած ցորենը և կտավատի սերմերը խառնել:

Կարդացեք նաև

2. Ավելացնել մնացած բաղադրիչները:

3. Լցնել մեղրը և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս