Բաժիններ՝

Մրգային աղցան՝ ամռան ամենասիրված մրգերով

Բաղադրիչներ

1. Ձմերուկ – 400 գ
2. Սեխ – 400 գ
3. Մեղր – 100 գ
4. Կիտրոն – 1/2 հատ
5. Անանուխ – 10 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Մեղրը և կիտրոնը հյութը խառնել:

Կարդացեք նաև

2. Ձմերուկը և սեխը խորանարդաձև կտրատել, լցնել ամանի մեջ, ավելացնել սոուսը և զգուշությամբ խառնել:

3. Մատուցելուց առաջ զարդարել անանուխի տերևներով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս