Պանրային պաղպաղակ. այո, պանրային
Բաղադրիչներ
1. Պանիր «Լամբեր» – 150 գ
2. Սերուցք – 300 մլ
3. Ձվի դեղնուց – 4 հատ
4. Շաքարավազ – 50 գ
5. Տանձ – 1 հատ
6. Թարմ անանուխ – 1 ճյուղ
Պատրաստման եղանակը
1. Պանիրը մանր քերել և խառնել սերուցքի հետ, դնել ցածր կրակի վրա:
2. Հարել դեղնուցները շաքարավազի հետ և բարակ շիթով ավելացնել պանրասերուցքային զանգվածին: Պատրաստել 5-10 րոպե, մինչև պնդանալը:
3. Լցնել կոնտեյների մեջ և դնել սառցարանը 3 ժամ: Մատուցելուց առաջ զարդարել տանձով և անանուխով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը