Բաժիններ՝

Պանրային պաղպաղակ. այո, պանրային

Բաղադրիչներ

1. Պանիր «Լամբեր» – 150 գ
2. Սերուցք – 300 մլ
3. Ձվի դեղնուց – 4 հատ
4. Շաքարավազ – 50 գ
5. Տանձ – 1 հատ
6. Թարմ անանուխ – 1 ճյուղ

Պատրաստման եղանակը

1. Պանիրը մանր քերել և խառնել սերուցքի հետ, դնել ցածր կրակի վրա:

Կարդացեք նաև

2. Հարել դեղնուցները շաքարավազի հետ և բարակ շիթով ավելացնել պանրասերուցքային զանգվածին: Պատրաստել 5-10 րոպե, մինչև պնդանալը:

3. Լցնել կոնտեյների մեջ և դնել սառցարանը 3 ժամ: Մատուցելուց առաջ զարդարել տանձով և անանուխով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս