Բաժիններ՝

Բանջարեղենային ռագու՝ ուշ ընթրիքի համար

Բաղադրիչներ

1. Լոլիկ – 4 հատ

2. Բուլղարական պղպեղ – 2 հատ

3. Թարմ շամպինիոն – 300 գ

4. Սոխ – 1 հատ

5. Ռեհան – 1 փունջ

6. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Շամպինիոնները, լոլիկը, պղպեղը և սոխը կտրատել:

2. Մեծ տապակի մեջ մի փոքր ջուր տաքացնել, շոգեխաշել սոխը, այնուհետև ավելացնել մնացած բանջարեղենը:

3. Իջեցնել կրակը և 20 րոպե եփել՝ չմոռանալով խառնել:

4. Վերջում համեմել աղով, սև պղպեղով, ավելացնել ռեհանը և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս