Լավագույն նախաճաշը քաղցրասերների համար
Բաղադրիչներ
1. Ալյուր – 200 գ
2. Կեֆիր – 200 գ
3. Շաքարավազ – 200 գ
4. Կակաո – 2 ճ/գ
5. Սոդա – 1 թ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Կեֆիրը և սոդան խառնել:
2. Առանձին խառնել այլուրը, կակաոն և շաքարավազը:
3. Միացնել բոլոր բաղադրիչները, ստանալ միասեռ զանգված:
4. Պերգամենտով պատված կաղապարի մեջ լցնել խմորը և թխել 200 աստիճան ջերմաստիճանում 20-25 րոպե:
5. Ցանկության դեպքում կարող եք աղանդերը պատել շոկոլադե ջնարակով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը