Բաժիններ՝

Լավագույն նախաճաշը քաղցրասերների համար

Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 200 գ
2. Կեֆիր – 200 գ
3. Շաքարավազ – 200 գ
4. Կակաո – 2 ճ/գ
5. Սոդա – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Կեֆիրը և սոդան խառնել:

2. Առանձին խառնել այլուրը, կակաոն և շաքարավազը:

3. Միացնել բոլոր բաղադրիչները, ստանալ միասեռ զանգված:

4. Պերգամենտով պատված կաղապարի մեջ լցնել խմորը և թխել 200 աստիճան ջերմաստիճանում 20-25 րոպե:

5. Ցանկության դեպքում կարող եք աղանդերը պատել շոկոլադե ջնարակով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս