Բաժիններ՝

Հումուսի համեղ 4 բաղադրատոմսեր

1. Հումուս դասական

Բաղադրիչներ՝

  • սիսեռ 1 բաժակ՝ խաշած
  • սխտոր 2 պճեղ
  • թահին 1/4 բաժակ
  • կիտրոնի հյութ 2 ճ/գ
  • քիմիոն 1 թ/գ
  • կարմիր պղպեղ 1/2 թ/գ
  • աղ 1/2 թ/գ
  • սև պղպեղ 1/2 թ/գ
  • ձիթայուղ 2 ճ/գ
  • ջուր 2-4 ճ/գ՝ մածուցիկացնելու համար

2. Խորոված կարմիր պղպեղով հումուս

  • կարմիր պղպեղ 2 հատ

Խորովել ջեռոցում 20-25 րոպե 200°-ում։

Կարդացեք նաև

  • սիսեռ 1 բաժակ՝ խաշած
    • սխտոր 1 պճեղ
    • թահին 3ճ/գ
    • կիտրոնի հյութ 2 ճ/գ
    • կարմիր քաղցր պղպեղ 1 ճ/գ
    • աղ և սև պղպեղ 1/2-ական թ/գ
    • ձիթայուղ 2 ճ/գ

3. Սպանախով և արտիշոկով հումուս

• սիսեռ 1 բաժակ՝ խաշած
• սպանախ 1 բաժակ
• արտիշոկի միջուկ 3 հատ
• սխտոր 1 պճեղ
• թահին 3 ճ/գ
• կիտրոնի հյութ 2 ճ/գ
• աղ և սև պղպեղ 1/2-ական թ.գ.
• ձիթայուղ 2 ճ/գ

4. Ավոկադոյով հումուս

• սիսեռ 1 բաժակ
• ավոկադո 1 հատ
• սխտոր 1 պճեղ
• հալապենո պղպեղ 1 հատ
• համեմ 1/4 բաժակ
• քիմիոն 1 թ/գ
• աղ և սև պղպեղ ½-ական թ/գ
• կիտրոնի հյութ 1ճ/գ
• ձիթայուղ 2 ճ/գ:

 

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս