Բաժիններ՝

Թեթև ապուր՝ իսկական գուրմանների համար

Բաղադրիչներ

1. Լոլիկներ՝ սեփական հյութում – 400 գ
2. Սոխ – 75 գ
3. Սխտոր – 2 ատամիկ
4. Սերուցք (20%) – 3 ճ/գ
5. Կարագ – 15 գ
6. Կարմիր պղպեղի փաթիլներ (ըստ ցանկության) – 1 պտղունց
7. Հավի արգանակ/ջուր – 180 մլ
8. Սև պղպեղ
9. Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Կաթսայի մեջ հալեցնել կարագը:

2. Ավելացնել մանր կտրատված սոխը և 5 րոպե տապակել:

3. Այնուհետև կաթսայի մեջ լցնել մանրացված սխտորը և կարմիր պղպեղը, 30 րոպե տապակել:

4. Ավելացնել մանր կտրատված լոլիկները և 5 րոպե շոգեխաշել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս