Բաժիններ՝

Հանգստյան օրերի լավագույն նախաճաշը

Կարտոֆիլով և նրբերշիկով ուտեստ պատրաստելու համար անհրաժեշտ է.

  1. Կարտոֆիլ – 6 հատ
  2. Նրբերշիկ – 4 հատ
  3. Ձու – 1 հատ
  4. Ալյուր – 1 ճ/գ
  5. Աղ
  6. Համեմունքներ
  7. Ձիթայուղ՝ տապակման համար

Պատրաստման եղանակը

  1. Կարտոֆիլը մաքրել, լվանալ, եփել, տրորել, ավելացնել ձուն, ալյուրը և խմոր հունցել:
  2. Ստացված կարտոֆիլային զանգվածից բլիթներ ձևավորել:
  3. Յուրաքանչյուր բլիթի վրա նրբերշիկ դնել և կարկանդակներ ձևավորել, ինչից հետո տապակել բուսայուղով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

 

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս