Հանգստյան օրերի լավագույն նախաճաշը
Կարտոֆիլով և նրբերշիկով ուտեստ պատրաստելու համար անհրաժեշտ է.
- Կարտոֆիլ – 6 հատ
- Նրբերշիկ – 4 հատ
- Ձու – 1 հատ
- Ալյուր – 1 ճ/գ
- Աղ
- Համեմունքներ
- Ձիթայուղ՝ տապակման համար
Պատրաստման եղանակը
- Կարտոֆիլը մաքրել, լվանալ, եփել, տրորել, ավելացնել ձուն, ալյուրը և խմոր հունցել:
- Ստացված կարտոֆիլային զանգվածից բլիթներ ձևավորել:
- Յուրաքանչյուր բլիթի վրա նրբերշիկ դնել և կարկանդակներ ձևավորել, ինչից հետո տապակել բուսայուղով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը