Բաժիններ՝

Օգտակար աղանդեր. սալորաչիրը՝ շոկոլադում

Բաղադրիչներ

1. Սալորաչիր (առանց կորիզի) – 350 գ
2. Շոկոլադ – 200 գ
3. Ընկույզ

Պատրաստման եղանակը

1. Հալեցնել շոկոլադը:

2. Մինչ շոկոլադը հալվի, մշակել սալորաչիրը: Յուրաքանչյուր սալորաչրի մեջ կորիզի փոխարեն պետք է դնել մեկական ընկույզ:

3. Ամբողջովին հալված շոկոլադի մեջ գնդիկներ չպետք է լինեն: Ըստ ցանկության՝ շոկոլադի մեջ կարելի է ավելացնել վանիլին:

4. Սալորաչիրը թաթախել շոկոլադի մեջ:

5. Կոնֆետները դնել նախապես կարագով պատված ափսեի մեջ: Կոնֆետները դնել սառնարանի մեջ և սպասել, մինչև շոկոլադը կարծրանա:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս