Բաժիններ՝

Պանրով և խոզապուխտով նրբաբլիթներ՝ նախաճաշի համար

Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 1 բաժակ
2. Կաթ – 2 բաժակ
3. Ձու – 2 հատ
4. Շաքարավազ – 2 ճ/գ
5. Աղ – 1 թ/գ
6. Խոզապուխտ – 200 գ
7. Պանիր – 100 գ
8. Կանաչեղեն՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

1. Հարել ձվերը, ավելացնել մի փոքր աղ և կաթ: Լցնել մաղած ալյուրը և մնացած կաթը: Խառնել՝ մինչև ստացվի միասեռ զանգված:

2. Տապակը յուղել և նրբաբլիթներ պատրաստել:

3. Խոզապուխտը բարակ շերտատել, պանիրն անցկացնել քերիչով:

4. Կանաչին մանր կտրատել և լցնել խոզապուխտի և պանրի վրա՝ այդպիսով ստանալով միջուկը:

5. Ստացված զանգվածով խճողել նրբաբլիթները և մատուցելուց առաջ մի փոքր տաքացնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս