Բաժիններ՝

Հատապտուղներով թխվածք, որն անհավանական արագ է պատրաստվում

Բաղադրիչներ

1. Վանիլին – 1 թ/գ
2. Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ
3. Թարմ հատապտուղ – 400 գ
4. Շաքարավազ – 200 գ
5. Ձու – 1 հատ
6. Մարգարին – 150 գ
7. Կեֆիր – 100 մլ
8. Ալյուր – 200 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Լավ հարել մարգարինը շաքարավազի հետ, ավելացնել ձուն և կեֆիրը:

2. Ավելացնել ալյուր՝ խառնած փխրեցուցչի և վանիլինի հետ:

3. Լցնել խմորը յուղապատ կաղապարի մեջ:

4. Վերևից շարել հատապտուղ և շաքարավազ շաղ տալ:

5. Թխել 25 րոպե, 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս