Բաժիններ՝

Արտասովոր և շատ համեղ մուրաբա դդմիկից և կիտրոնից

Բաղադրիչներ

1. Դդմիկ – 1 կգ
2. Կիտրոն – 2 հատ
3. Շաքարավազ – 1 կգ

Պատրաստման եղանակը

1. Կեղևազրկված դդմիկը և կիտրոնը կտրատել ոչ մեծ կտորների:

2. Լցնել լայն կաթսայի մեջ, վրան շաքարավազ ավելացնել և թողնել 1 ժամ:

3. Զանգվածը հասցնել եռման, հետո վերցնել կրակից և թողնել, որ սառչի:

4. Մեկ անգամ ևս մուրաբան հասցնել եռման և վերցնել կրակից: Սառեցնել:

5. Եռացող մուրաբան լցնել ստերիլ բանկաների մեջ և փակել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս