Բաժիններ՝

Ջեմ՝ պատրաստված կարմիր հաղարջով և ձմերուկով

Բաղադրիչներ

1. Ձմերուկ – 1 կգ
2. Կարմիր հաղարջ – 1 կգ
3. Շաքարավազ – 1 կգ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձմերուկը կտրատել:

2. Հաղարջը տրորել շաքարավազով և ավելացնել ձմերուկի կտորները:

3. Խառնել և եփել 35 րոպե:

4. Մի փոքր սառած զանգվածը անցկացնել մաղով և հասցնել եռման:

5. Ջեմը լցնել բանկաների մեջ և փակել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս