Բաժիններ՝

Դդմային welcome. ապուր ամանորյա երեկույթի համար

Էներգետիկ արժեքը մեկ չափաբաժնում

Կալորիականություն – 215 կկալ

Սպիտակուցներ – 9.7 գ

Ճարպեր – 2.3 գ

Կարդացեք նաև

Ածխաջրեր – 56.5 գ

Բաղադրիչներ

  1. Գազար – 4 հատ
  2. Դդում – 1/2 հատ
  3. Սոխ – 1 հատ
  4. Կանաչի՝ ըստ ճաշակի
  5. Քրքում – 1 ճ/գ
  6. Ջրիմուռներ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  1. Բուսայուղով ցողած բանջարեղենը լցնել կավե ամանի մեջ, կափարիչով ծածկել և դնել նախապես 175 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ և պատրաստել մինչև դրանց փափկելը:
  2. Մի փոքր սառեցնել, ավելացնել 1 գդալ բուսայուղ (ըստ ցանկության):
  3. Կտրատել կանաչին, ավելացնել համեմունքները:
  4. Ամբողջ զանգվածը հարել բլենդերով՝ մինչև միասեռ դառնալը:
  5. Մատուցելիս ձեռքով կտրատել ջրիմուռները և ավելացնել ապուրին: Շնորհիվ ջրիմուռի՝ կարելի է աղ չօտագործել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս