Պասուց տոլմայի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը
Էներգետիկ արժեքը մեկ չափաբաժնում
Կալորիականություն – 356 կկալ
Սպիտակուցներ – 17 գ
Ճարպեր – 13.2 գ
Ածխաջրեր – 44.9 գ
Բաղադրիչներ
- Թարմ համեմ – 10 գ
- Կարմիր լոբի – 45 գ
- Սիսեռ – 45 գ
- Ոսպ – 45 գ
- Թթու կաղամբ – 25 գ
- Բուսայուղ – 10 մլ
- Աղ՝ ըստ ճաշակի
- Սև աղացած պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
- Լոբին, սիսեռը և ոսպը թրջել 3-4 ժամով, հետո եփել: Տապակել սոխը և կանաչին:
- Սոխին ավելացնել սիսեռը, ոսպը և լոբին: Աղ և պղպեղ ցանել: Ավելացնել համեմունքներ՝ ըստ ցանկության:
- Ստացված զանգվածը փաթաթել թթու կաղամբի տերևով:
- Եփել 2 ժամ: Մատուցել սառը վիճակում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը