Բաժիններ՝

Պասուց տոլմայի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը

Էներգետիկ արժեքը մեկ չափաբաժնում

Կալորիականություն – 356 կկալ

Սպիտակուցներ – 17 գ

Ճարպեր – 13.2 գ

Ածխաջրեր – 44.9 գ

Բաղադրիչներ

  1. Թարմ համեմ – 10 գ
  2. Կարմիր լոբի – 45 գ
  3. Սիսեռ – 45 գ
  4. Ոսպ – 45 գ
  5. Թթու կաղամբ – 25 գ
  6. Բուսայուղ – 10 մլ
  7. Աղ՝ ըստ ճաշակի
  8. Սև աղացած պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  1. Լոբին, սիսեռը և ոսպը թրջել 3-4 ժամով, հետո եփել: Տապակել սոխը և կանաչին:
  2. Սոխին ավելացնել սիսեռը, ոսպը և լոբին: Աղ և պղպեղ ցանել: Ավելացնել համեմունքներ՝ ըստ ցանկության:
  3. Ստացված զանգվածը փաթաթել թթու կաղամբի տերևով:
  4. Եփել 2 ժամ: Մատուցել սառը վիճակում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս