Մաքրեք օրգանիզմը տան պայմաններում

Քրքումը, ինչպես հայտնի է, հարյուրավոր տարիներ օգտագործվել է բազմաթիվ առողջական խնդիրների դեմ: Այն հրաշալի կերպով պայքարում է բորբոքումների, ստամոքսաղիքային տրակտի խնդիրների դեմ, ինչպես նաև՝ լավացնում է լյարդի աշխատանքը:

Քրքումն ունի հակաբակտերիալ, հանգստացնող հատկանիշներ, նաև հրաշալի պրոֆիլակտիկ միջոց է քաղցկեղի դեմ:

Քրքումը

  • Հանգստացնում է ցավերը
  • Դրական է ազդում մարսողության վրա
  • Օգնում է մարսողական համակարգին
  • Կարգավորում է քաշը
  • Արդյունավետ է արյան բարձր ճնշման դեպքում
  • Բուժում է մաշկային հիվանդությունները
  • Պաշտպանում է սրտանոթային համակարգը

Քրքումով կաթի բաղադրատոմս

Կարդացեք նաև

  • Քառորդ բաժակ քրքումի փոշի
  • Կես թ/գ սև պղպեղ
  • Կես բաժակ ֆիլտրած ջուր
  • 1 բաժակ կոկոսի կաթ
  • 1 թ/գ կոկոսի յուղ
  • 1 թ/գ մեղր

Քրքումով խյուս պատրաստելու համար պղպեղը, քրքումն ու ջուրը լցրեք փոքր կաթսայի մեջ, խառնեք միջին կրակի վրա այնքան, մինչև համասեռ խիտ զանգված ստանաք: Թողեք խառնուրդը սառչի, ապա տեղադրեք սառնարանում:

Կաթը պատրաստելու համար խառնուրդին ավելացրեք մյուս բոլոր բաղադրիչները, բացի մեղրից, դրեք կրակին և եփեք միջին կրակի վրա՝ անընդհատ խառնելով, որպեսզի մանր փուչիկներ ի հայտ չգան:

Երբ խառնուրդը մի փոքր սառչի, ավելացրեք մեղրը, և ըմպելիքը պատրաստ է:

Ամեն առավոտ խմեք այս հյութն ու առո՛ղջ եղեք:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լիլիթ Հարությունյանը

Տեսանյութեր

Լրահոս