Բանանն ու դարչինը՝ հրաշք միջոց առողջական որոշ խնդիրների դեմ

Բանանի և դարչինի խառնուրդը տարօրինակ համ ունի, սակայն շատերն են սիրում այս հյութը: Չնայած իր տարօրինակ համին՝ այս հյութը չափազանց օգտակար և հզոր դեղամիջոց է:

Այս կոկտեյլը շատ հեշտ  է պատրաստվում: Հիմնական բաղադրիչը՝ բանանը, կալիումի, մագնեզիումի և ֆոսֆորի բնական աղբյուր է: Կալիումն օգտակար է մկանների համար, հատկապես՝ սրտի մկանների համար:  Ֆոսֆորը կօգնի օրգանիզմին յուրացնել ածխաջրերը:

Դարչինը կանխարգելում է Ալցհեյմերը, Պարկինսոնը, ցրված սկլերոզը, տարատեսակ խոցերն ու մենինգիտը:

Հիշեք, որ դարչինը պետք է բնական վիճակում օգտագործել, այսինքն՝ հենց փայտիկները, այլ ոչ թե՝ փոշին:

Կարդացեք նաև

Այս յուրահատուկ համեմունքն օգնում է պայքարել անպտղության դեմ, քանի որ կարգավորում է կանացի և տղամարդու հորմոնները: Բացի այդ, դարչինն իջեցնում է արյան մեջ շաքարի և խոլեստերինի մակարդակը:

Արդեն 3 օրվա օգտագործումից հետո կտեսնեք այս կոկտեյլի ազդեությունը:

Դարչինով բանան

Բաղադրություն

  • 1 լ ջուր
  • 2 կտրատած բանան
  • 2 ձողիկ դարչին

Պատրաստման եղանակը

Ջուրը եռացրեք դարչինով: Տաք ջրի մեջ լցրեք բանանը, թողեք ջուրը եռա: Կոկտեյլը սառեցրեք և խմեք՝ քնելուց մեկ ժամ առաջ:

Կոկտեյլը լավացնում է մարսողությունը, քունը, հիշողությունը, բարձրացնում է հեմոգլոբինը: Հանգստացնում է նյարդային համակարգը:

Բուժիչ կոկտեյլն օգտագործեք մեկ շաբաթ շարունակ:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լիլիթ Հարությունյանը

Տեսանյութեր

Լրահոս