Բաժիններ՝

Դեղձով, սպանախով, պանրով և բոված նուշով ամառային աղցան 

Բաղադրիչներ

• սպանախ կտրատած

• դեղձ- 2 հատ, շերտատած

• ավոկադո- 1 հատ, կտրատած

• ½ գլուխ կարմիր սոխ- բարակ կտրատած

• պանիր (համեղ կլինի այծի պանրով)- ½ բաժակ, փշրած

• բոված նուշի փաթիլներ- ½ բաժակ

Թանձրուկի համար

• ձեթ- 3 ճ/գ

• բալզամիկ քացախժ 3 ճ/գ

• սխտոր- 1 պճեղ, ճզմած

• մանանեխ- ½ թ/գ

• շաքարավազ – 1֊2 թ/գ

• աղ և սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`

Թանձրուկի բաղադրիչները խառնել առանձին ամանի մեջ։ Աղցանամանի մեջ լցնել աղցանի բաղադրիչները, ավելացնել թանձրուկը, խառնել, մատուցել։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս