Բաժիններ՝

Տուշոնկա՝ տավարի մսով

Բաղադրիչներ

Տավարի յուղոտ միս- 3 կգ

Սոխ- 6 հատ

Հատիկավոր սև պղպեղ- 20 հատ

Դափնու տերև- 10 հատ

Աղ, սպիտակ աղացած պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Տավարի միսը կտրատել մեծ կտորներով, սոխը բաժանել 4 մասի։ Կաթսայի հատակին մսի շերտ դնել, աղ, պղպեղ անել, ավելացնել մի քանի դափնու տերեւ, պղպեղի հատիկներ և 1 սոխը՝ բաժանած 4 մասերի։ Շարունակեք դասավորել նույն հերթականությամբ։

Վերջում ավելացնել այնքան, որ միսն ամբողջությամբ ծածկվի։

Կափարիչը փակել և եփել ուժեղ կրակի վրա։ Հենց սկսի միսը եռալ, խառնեք և կրակը իջեցրեք։ Անհրաժեշտության դեպքում եռացրած ջուր ավելացրեք։

Ընթացքում եթե ջուր ավելացնելու կարիք չկա, խառնել և ջուր ավելացնել։ Պատրաստման ընթացքում միսը պետք է միշտ արգանակով ծածկվախ լինի:

3,5 ժամ անց մսի արգանակն ամբողջությամբ շագանակագույն կդառնա, ինչը կնշանակի, որ միսը գրեթե պատրաստ է։

Շարունակեք եփել ևս 30 րոպե՝ ցածր կրակի վրա։

Այն չի կարելի երկար պահել, դրեք սառնարանում և փորձեք այն սպառել մեկ շաբաթվա ընթացքում։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս