Բաժիններ՝

Ֆրանսուհիների ամենասիրելի ուտեստը ծաղկակաղամբով

Գրատեն պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝

1. Ծաղկակաղամբ – 1 գլուխ
2. Պանիր «Գրյուեր» – 100 գ
3. Կաթ – 50 մլ
4. Կարագ – 25 գ
5. Մշկընկույզ
6. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Ծաղկակաղամբը բաժանել ծաղկաբույլերի, խաշել:

Կարդացեք նաև

2. Կարագը հալեցնել տապակի մեջ, ավելացնել ալյուրը և խառնել: Աստիճանաբար լցնել կաթը: Համեմել մշկընկույզով, աղով և սև պղպեղով: Եփել 10 րոպե:

3. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180 աստիճան:

4. Տապակը պատել կարագով: Հատակին շարել ծաղկակաղամբը, լցնել սոուսը, վրան քերած պանիր շաղ տալ:

5. Եփել 30 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս