Բաժիններ՝

Անմահական ուտեստ նախաճաշի համար

Բաղադրիչներ

1. Հաց – 2 կտոր

2. Ձու – 2 հատ

Կարդացեք նաև

3. Հավի փափկամիս կամ խոզապուխտ – 100 գ


4. Սոխ – 50 գ

5. Մայոնեզ – 2 ճ/գ

6. Մանանեխ – 1 ճ/գ

7. Սամիթ – 5 գ

8. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 200 աստիճան: Հացի շերտերից փափուկ հատվածը հեռացնել՝ թողնելով սրտի հետք:

2. Հացերը դնել տապակին, կենտոնում ձու կոտրել:

3. Վրան մանր կտրատած խոզապուխտ և սոխ լցնել:

4. Հացերը պատել բուսայողով և դնել ջեռոցը 15 րոպե:

5. Մանանեխը, մայոնեզը և սամիթը խառնել, մատուցել սոուսը փոխարեն:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս