Բաժիններ՝

Կիրակնօրյա լավագույն նախաճաշը

Բաղադրիչներ

1. Քաղցր պղպեղ – 4 հատ
2. Այծի փափուկ պանիր – 200 գ
3. Սխտոր – 2 պճեղ
4. Ձիթայուղ
5. Հաց – 8 կտոր

Պատրաստման եղանակը

1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180 աստիճան: Պղպեղները բաժանել երկու մասի, կորիզները հեռացնել: Պտղամիսը դնել տապակի վրա և եփել ջեռոցում 20-30 րոպե:

Կարդացեք նաև

2. Հացերի վրա ձիթայուղ ցողել և նույնպես դնել ջեռոցը:

3. Պատրաստի պղպեղը մանրացնել, ավելացնել ճզմած սխտորը, ձիթայուղ լցնել և լավ խառնել:

4. Հացերի վրա տարածել ստացված սոուսը, դնել այծի պանիր և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս