Բաժիններ՝

Իտալական համեմունքներով մարինացված հավով ջեռեփուկ

Բաղադրիչներ

1. Հավի կրծքամիս – 300 գ

2. Ալյուր – 50 գ

3. Ձու – 2 հատ

4. Կաթ – 150 մլ

5. Պինդ պանիր – 50 գ

6. Իտալական համեմունքներ

7. Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Հավի միսը խորանարդաձև կտրատել:

2. Ձուն հարել աղով և կաթով, ավելացնել ալյուրը և համեմունքները։ Սոուսը լցնել հավի մսի վրա:

3. Ավելացնել քերած պանիրը: Խառնել և ստացված զանգվածը լցնել ջեռոցի կաղապարի մեջ:

4. Եփել 30-40 րոպե, 200 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս