Բաժիններ՝

Լավագույն կոկտեյլը ընկերական երեկույթների համար

Բաղադրիչներ

1. Ազնվամորի – 170 գ
2. Կիտրոն – 1 հատ
3. Շաքարավազ – 100 գ
4. Սառը ջուր – 800 մլ + 200 մլ՝ օշարակի համար
5. Լիմոնչելլո – 75 մլ
6. Սառույց, անանուխ և ազնվամորու հատիկներ

Պատրաստման եղանակը

1. 200 մլ ջրից ու շաքարավազից օշարակ պատրաստել։

Կարդացեք նաև

2. Հատապտուղները լցնել օշարակի մեջ և տրորել։ Ստացված օշարակը անցկացնել մաղի միջով:

3. Կիտրոնի հյութը քամել։ Ավելացնել օշարակի մեջ, լցնել մնացած ջուրը և լիմոնչելոն։

4. Մատուցել սառույցի, անանուխի և ազնվամորու հատիկների հետ։

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս