Բաժիններ՝

Թեթև ընթրիք իտալական խոհանոցի սիրահարների համար

Բաղադրիչներ

1. Պաստա – 250 գ
2. Կոնսերվացված թունա ձուկ – 100 գ
3. Սառեցված սպանախ – 250 գ
4. Սերուցք (10%) – 150 մլ

Պատրաստման եղանակը

1. Պաստան եփել:

Կարդացեք նաև

2. Սպանախե հալեցնել տապակի մեջ, ավելացնել թունա ձուկը, այնուհետև լցնել սերուցքը:

3. Մի քանի րոպե շոգեխաշել, համեմել աղով և սև պղպեղով, լցնել պաստան, խառնել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս