Բաժիններ՝

Անգլիական ավանդական աղանդեր «Իթոն մես»

Բաղադրիչներ

1. Թարմ ելակ – 300 գ

2. Սերուցք – 200 մլ

3. Բեզե – 5 հատ

4. Շաքարի փոշի – 1 ճ/գ

5. Մրգային լիկյոր

6. Անանուխ – 1 ճյուղ

Պատրաստման եղանակը

1. Ելակի կեսը վերածել խյուսի, մնացածը խոշոր կտրատել, վրան լիկյոր լցնել:

2. Սերուցքը հարել վանիլային շաքարավազի հետ:

3. Բեզեն ջարդել մեծ կտորների:

4. Սերուցքը խառնել կտրատված ելակի և բեզեի հետ:

5. Բաժակի մեջ լցնել խյուսը, իսկ դրա վրա՝ սերուցքային զանգվածը:

6. Զարդարել անանուխի ճյուղով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս