Բաժիններ՝

Ինչպես պատրաստել իսկապես փարթամ ձվածեղ

Բաղադրիչներ

1. Ձու – 6 հատ

2. Կաթ – 250 մլ

3. Աղ

4. Կարագ

Պատրաստման եղանակը

1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 200 աստիճան, տապակը պատել կարագով:

2. Ձվերը հարել, մի փոքր աղ ավելացնել: Շատ հարել պետք չէ, այլապես ձվածեղը եփման ընթացքում կբարձրանա, այնուհետև՝ կիջնի:

3. Ձվերին ավելացնել կաթը, խառնել: Զանգվածը լցնել տապակի մեջ, եփել 30 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս