 
                        Կաթնաշոռային տորթ՝ հատապտուղներով. ընդամենը 84 կկալ
 
                                    Բաղադրիչներ
1. Սպիտակուց – 1 հատ
2. Հատապտուղներ – 85 գ
3. Վարսակի ալյուր – 30 գ
4. Անյուղ կաթնաշոռ – 200 գ
5. Փխրեցուցիչ – 1/2 թ/գ
6. Շաքարավազ
Պատրաստման եղանակը
1. Խմորի համար խառնել շաքարավազը, վարսակի ալյուրը, կաթնաշոռը, փխրեցուցիչը, սպիտակուցը, հարել:
2. Ստացված խմորը լցնել կաղապարի մեջ, վրան լցնել հատապտուղները:
3. Թխել տորթը 35-40 րոպե, 200 С ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
 
  
  
  
 
                                    
 
                         
                         
                         
                         
                         
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                    
 
                         
                         
                         
                        