Բաժիններ՝

Դդումը՝ շոգեխաշված, թթվասերով. օգտակար է յուրաքանչյուր պատառը

Բաղադրիչներ

1. Դդում – 400 գ

2. Թթվասեր (20%) – 150 մլ

3. Ընկույզ

4. Սխտոր – 4 պճեղ

5. Մաղադանոս – 1/2 փունջ

6. Աղ, սև պղպեղ

7. Բուսական յուղ

Պատրաստման եղանակը

1. Դդումը մաքրել, մեծ կտորների կտրատել: Դդումը բոլոր կողմերից տապակել բուսայուղով:

2. Սխտորը և կանաչին մանր կտրատել:

3. Խառնել թթվասերը, մաղադանոսը, սխտորը, աղը և պղպեղը:

4. Դդումի վրա լցնել սոուսը, խառնել և 15 րոպե շոգեխաշել ցածր կրակի վրա:

5. Ընկույզը մանրացնել, լցնել դդումների վրա և մատուցել տաք վիճակում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս