Բաժիններ՝

Օգտակար կոտլետ, որը կարելի է ուտել թե կեսօրին, թե երեկոյան

Բաղադրիչներ

1. Բրոկոլի – 300 գ

2. Ցածր յուղայնությամբ պանիր – 150 գ

3. Ձու – 2 հատ

4. Վարսակի աղացած փաթիլներ – 1.5 – 2 ճ/գ

5. Աղ, պղպեղ, համեմունքներ

Պատրաստման եղանակը

1. Բրոկոլին խաշել, կտրատել:

2. Բրոկոլիի մանր կտորները խառնել պանրի, համեմունքների, ձվի և վարսակի ալյուրի հետ:

3. Տապակել կոտլետները:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս