Բաժիններ՝

Այս բաղադրատոմսով կոտլետները շատ հյութեղ են ստացվում

Բաղադրիչներ

1. Միս – 500 գ

2. Կաղամբ – 500 գ

3. Սոխ – 2 գլուխ

4. Ձու – 3 հատ

5. Աղ, սև պղպեղ, այլ համեմունքներ

6. Սխտոր

Պատրաստման եղանակը

1. Կաղամբը, միսը, սոխը և սխտորը աղալ մսաղացով:

2. Լավ խառնել, ավելացնել համեմունքները և ձվերը:

3. Աղացած մսից կոտլետներ ձևավորել, թավալել պաքսիմատի մեջ և տապակել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս