Բաժիններ՝

Թեթև աղցան հավով, վարունգով և քունջութով

Բաղադրիչներ

1. Հավի կրծքամիս – 1 կգ
2. Վարունգ – 800 գ
3. Սոյայի սոուս – 4 ճ/գ
4. Կիտրոնի հյութ – 1/2 հատ
5. Հատիկավոր սև պղպեղ – 4 հատ
6. Չիլի պղպեղ – 1 հատ
7. Հավի արգանակ – 5 ճ/գ
8. Աղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

1. Խաշել հավի միսը, այնուհետև մանր ու երկար կտորների վերածել:

2. Վարունգը երկարավուն կտրատել:

3. Համեմելու համար խառնել սև պղպեղը, չիլի պղպեղը և աղը: Ավելացնել կիտրոնի հյութը, սոյայի սոուսը և հավի արգանակը:

4. Հավը խառնել վարունգի հետ և ավելացնել ստացված սոուսը:

5. Մատուցելուց առաջ աղցանի վրա քունջութ ցանել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս