Բաժիններ՝

Սիսեռը ջեռոցում՝ լոլիկով և ֆետա պանրով

Բաղադրությունը՝

  • սիսեռ- 200 գրամ
  • ֆետա պանիր- 150 գրամ
  • չերի լոլիկ- 2 բաժակ
  • սխտոր- 3 պճեղ
  • ձիթապտղի յուղ- 2 ճ/գ
  • օրեգանո- 1 ճ/գ
  • կարմիր պղպեղի փաթիլներ (ըստ ցանկության)- 1/2 թեյի գդալ
  • Աղ և սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
  • Թարմ ռեհան կամ մաղադանոս՝ զարդարման համար

Պատրաստման եղանակը՝

Ջեռոցը տաքացրեք մինչև 400°F (200°C): Ջեռոցի համար նախատեսված խորը ամանի մեջ լցնել լոլիկը՝ մեջտեղից կիսած, նախապես թրջած և եփած սիսեռը, ճզմած սխտորը,  օրեգանոն, կարմիր պղպեղի փաթիլները, աղը և պղպեղը։ Հավասարաչափ տարածել և վրան ձիթապտղի ձեթ շաղ տալ։

Ֆետա պանիրը առանց մանրացնելու՝ մեծ կտորով դնել ճաշատեսակի կենտրոնում և վրան մի քիչ էլ ձիթապտղի յուղ և օրեգանո շաղ տալ։

Կարդացեք նաև

Թխել 25-30 րոպե, մինչև լոլիկը եփվի, իսկ ֆետան ոսկեգույն դառնա։

Այնուհետև խառնեք ֆետան սիսեռի խառնուրդի մեջ՝ որոշ կտորներ թողնելով մեծ չափաբաժնով:

Զարդարել թարմ ռեհանով կամ մաղադանոսով և մատուցել տաք վիճակում։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս