
«Ասադո»

Բաղադրամասեր`
- Տավարի ֆիլե- 500 գրամ
- սոխ- 1 հատ
- կարմիր պղպեղ- 1 հատ
- կանաչ պղպեղ- 1 հատ
- աղացած սև պղպեղ- 0,5 թ/գ
- ձիթապտղի յուղ- 3 ճ/գ
- գինու քաղախ- 1 ճ/գ
- ռեհան
Պատրաստման եղանակը՝
Միսը հավասարաչափ կտրատել, վրան յուղ քսել և տապակել, ընթացքում՝ աղ անել:
Սոուսի համար՝
Բանջարեղենները, ռեհանը, սև աղացած պղպեղը, գինու քացախը խառնել իրար, ձիթապղի յուղ և աղ ավելացնել: Ավելացրեք մսի վրա և եփեք։