Բաժիններ՝

«Ասադո»

Բաղադրամասեր`

  • Տավարի ֆիլե- 500 գրամ
  • սոխ- 1 հատ
  • կարմիր պղպեղ- 1 հատ
  • կանաչ պղպեղ- 1 հատ
  • աղացած սև պղպեղ- 0,5 թ/գ
  • ձիթապտղի յուղ- 3 ճ/գ
  • գինու քաղախ- 1 ճ/գ
  • ռեհան

Պատրաստման եղանակը՝

Միսը հավասարաչափ կտրատել, վրան յուղ քսել և տապակել, ընթացքում՝ աղ անել:

Սոուսի համար՝

Բանջարեղենները, ռեհանը, սև աղացած պղպեղը, գինու քացախը խառնել իրար, ձիթապղի յուղ և աղ ավելացնել: Ավելացրեք մսի վրա և եփեք։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս