
Խոզի մեդալյոններ՝ նարնջի հյութով

Բաղադրամասեր՝
- Խոզի ֆիլե – 200 գր
- կարագ – 3 ճ/գ
- աղ, պղպեղ
- նարինջ – 1 հատ
- սոխ – 1 գլուխ
- շամպինյոն – 80 գր
- արգանակ – 50 մլ
- աղացած իմբիր՝ դանակի ծայրով:
Պատրաստման եղանակը՝
Խոզի ֆիլեն մեդալյոնի տեսքով կտրատել, թեթևակի ծեծել և տապակի մեջ յուղով տապակել: Այնուհետև համեմել և դնել տաք տեղում:
Նարինջը կտրատել, 3 շերտն առանձնացնել զարդարելու համար, մնացած մասի հյութը քամել: Կտրատել սոխը, սունկը, կարագով սոխեռած անել, ավելացնել նարնջի հյութը, արգանակը, սունկը և շոգեխաշել 10 րոպե:
Համեմել իմբիրով և սոուսով: