Բաժիններ՝

Չինական ուտեստ

Բաղադրիչներ`

Հավի մարինադի համար`

• հավի կրծքամիս- 700 գ

• եգիպտացորենի օսլա- 2 ճ/գ

• սոյայի սոուս- 4 ճ/գ

• չոր գինի- 2 ճ/գ

• ձեթ- 2 թ/գ

Քունգ Պաո սոուսի համար`

• սոյայի սոուս – ¼ բաժակ

• հավի արգանակ-  ½ բաժակ

• բալզամիկ քացախ- 2 թ/գ

• չոր գինի, կամ չինական գինի- 2 ճ/գ

• չինական հոիզին սոուս 2 թ/գ

• շաքարավազ- 1 ճ/գ

• օսլա- 1 թ/գ

Տապակայի համար`

• ձեթ- 4 ճ/գ

• կարմիր չիլի պղպեղներ- 6 հատ, խոշոր կտրատած

• ½ կանաչ բուլղարական պղպեղ- խոշոր կտրատած

• ½ կարմիր բուլղարական պղպեղ- խոշոր կտրատած

• թարմ իմբիր 1 ճ/գ- մանր կտրատած, կամ փոշի 1 թ/գ

• սխտոր- 4 պճեղ, ճզմած

Այլ`

• կանաչ սոխ

• բոված գետնանուշ- ½ բաժակ

• քունջութ- 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը`

Հավի միսը կտրատել խորանարդիկների, ավելացնել մարինադի բաղադրիչները, մարինացնել, թողնել մնա 10 րոպե։ Առանձին խառնել Քունգ Պաո սոուսի բաղադրիչները։ Տապակել հավը ձեթով, հանել թավայից, ավելացնել կրկին ձեթ, պղպեղները, սխտորը, իմբիրը և չիլի պղպեղը։ Խառնել և տապակել մոտ 4 րոպե։

Ավելացնել սոուսը, խառնել, տապակել այնքան, մինչև հեղուկը քաշվի։ Ավելացնել հավի միսը, խառնել։ Վերջում ավելացնել կանաչ սոխը, գետնանուշն ու քունջութը, կրկին խառնել, մատուցել։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս