Չինական ուտեստ
Բաղադրիչներ`
Հավի մարինադի համար`
• հավի կրծքամիս- 700 գ
• եգիպտացորենի օսլա- 2 ճ/գ
• սոյայի սոուս- 4 ճ/գ
• չոր գինի- 2 ճ/գ
• ձեթ- 2 թ/գ
Քունգ Պաո սոուսի համար`
• սոյայի սոուս – ¼ բաժակ
• հավի արգանակ- ½ բաժակ
• բալզամիկ քացախ- 2 թ/գ
• չոր գինի, կամ չինական գինի- 2 ճ/գ
• չինական հոիզին սոուս 2 թ/գ
• շաքարավազ- 1 ճ/գ
• օսլա- 1 թ/գ
Տապակայի համար`
• ձեթ- 4 ճ/գ
• կարմիր չիլի պղպեղներ- 6 հատ, խոշոր կտրատած
• ½ կանաչ բուլղարական պղպեղ- խոշոր կտրատած
• ½ կարմիր բուլղարական պղպեղ- խոշոր կտրատած
• թարմ իմբիր 1 ճ/գ- մանր կտրատած, կամ փոշի 1 թ/գ
• սխտոր- 4 պճեղ, ճզմած
Այլ`
• կանաչ սոխ
• բոված գետնանուշ- ½ բաժակ
• քունջութ- 1 թ/գ
Պատրաստման եղանակը`
Հավի միսը կտրատել խորանարդիկների, ավելացնել մարինադի բաղադրիչները, մարինացնել, թողնել մնա 10 րոպե։ Առանձին խառնել Քունգ Պաո սոուսի բաղադրիչները։ Տապակել հավը ձեթով, հանել թավայից, ավելացնել կրկին ձեթ, պղպեղները, սխտորը, իմբիրը և չիլի պղպեղը։ Խառնել և տապակել մոտ 4 րոպե։
Ավելացնել սոուսը, խառնել, տապակել այնքան, մինչև հեղուկը քաշվի։ Ավելացնել հավի միսը, խառնել։ Վերջում ավելացնել կանաչ սոխը, գետնանուշն ու քունջութը, կրկին խառնել, մատուցել։