Իսպանական ձվածեղ՝ սնկով
Բաղադրիչներ
1. Շամպինիոն – 4-6 հատ

2. Ձու – 2 հատ

3. Կանաչ սոխ – 2 ճյուղ

4. Պանիր – 2 ճ/գ

5. Կարագ – 1 թ/գ

6. Ձիթայուղ – 1 թ/գ
7. Բալզամիկ քացախ – 1 թ/գ
8. Համեմունքներ
Պատրաստման եղանակը
1. Շամպինիոնները խոշոր կտրատել, կանաչ սոխը մանրացնել:
2. Սնկին և սոխին ավելացնել բալզամիկ քացախ, մարինացնել 5 րոպե:
3. Տապակի մեջ տաքացնել կարագը և ձիթայուղը, տապակել սոխը և սունկը:
4. Ձվերը հարել, համեմել աղով և պղպեղով, լցնել քերած պանիրը և խառնել: Հարած ձվերը լցնել այն տապակի մեջ, որում պատրաստվել են սունկը և սոխը, եփել: Այնուհետև վրան լցնել սունկը և սոխը, ձվածեղը փաթաթել և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

