Բաժիններ՝

Լավագույն թխվածքաբլիթը թեյախմության համար

Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 100 գ

2. Շաքարավազ – 100 գ

3. Կոկոսի քերուկ – 200 գ

Կարդացեք նաև

4. Ձու – 2 հատ

5. Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձուն և շաքարավազը հարել:

2. Ավելացնել կոկոսի քերուկը, խառնել:

3. Լցնել ալյուրը և փխրեցուցիչը, կրկին խառնել:

4. Խմորը 30 րոպե դնել սառնարանը:

5. Այնուհետև խմորից թխվածքաբլիթներ ձևավորել:

6. Թխել 15 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս