Լավագույն թխվածքաբլիթը թեյախմության համար
Բաղադրիչներ
1. Ալյուր – 100 գ
2. Շաքարավազ – 100 գ
3. Կոկոսի քերուկ – 200 գ
4. Ձու – 2 հատ
5. Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Ձուն և շաքարավազը հարել:
2. Ավելացնել կոկոսի քերուկը, խառնել:
3. Լցնել ալյուրը և փխրեցուցիչը, կրկին խառնել:
4. Խմորը 30 րոպե դնել սառնարանը:
5. Այնուհետև խմորից թխվածքաբլիթներ ձևավորել:
6. Թխել 15 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը