Բաժիններ՝

Աշնանային շքեղ նախաճաշ

Բաղադրիչներ

1. Սաղմոն – 200 գ

2. Ընկույզ – 1/4 բաժակ

Կարդացեք նաև

3. Ձիթապտուղ – 15 հատ

4. Սխտոր – 1 պճեղ

5. Մայոնեզ

6. Կանաչեղեն

7. Թարմ վարունգ

8. Համեմունքներ

Պատրաստման եղանակը

1. Ընկույզը, սխտորը, սաղմոնը, կանաչեղենը և ձիթապտուղը հարել բլենդերով, մինչև համասեռ զանգված ստացվի, ավելացնել մայոնեզ, համեմել աղով և պղպեղով։

2. Ստացված զանգվածով լցոնել տարտալետները, զարդարել թարմ վարունգով և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս