Բաժիններ՝

Սպանախով և գազարով կոտլետներ

Բաղադրիչներ

1. Կարտոֆիլ – 3 հատ

2. Սպանախ – 1/2 բաժակ

Կարդացեք նաև

3. Սոխ – 1/2 հատ

4. Գազար – 1 հատ

5. Եգիպտացորենի ալյուր – 1/2 ճ/գ

6. Չիլի պղպեղ – 1/2 թ/գ

7. Աղ

8. Բուսայուղ

9. Թթվասեր

Պատրաստման եղանակը

1. Կարտոֆիլը և գազարը քերել, ջուրը քամել:

2. Սպանախը և սոխը կտրատել, ավելացնել կարոտիֆլին և սպանախին: Այնուհետև համեմել աղով, սև պղպեղով, լցնել եգիպտացորենի ալյուրը և լավ խառնել:

3. Գդալով տապակի մեջ կոտլետներ ձ.ավորել և երկու կողմից տապակել բուսայուղով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս