Բաժիններ՝

Պանրային սոուս՝ պաստայի համար

Բաղադրիչներ

1. Սերուցք – 50 մլ

2. Սերուցքային պանիր – 200 գ

Կարդացեք նաև

3. Աղ, սև պղպեղ

4. Չոր ռեհան – 1/2 թ/գ

5. Սխտոր – 2-3 պճեղ

6. Աղացած կոճապղպեղ և մշկընկույզ – 1 պտղունց

Պատրաստման եղանակը

1. Սերուցքը դնել ջրային գոլորշու վրա: 10 րոպե անց ավելացնել մնացած բաղադրիչները, խառնել: Եթե սոուսը շատ խիտ ստացվի, կարելի է մի փոքր էլ սերուցք ավելացնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս