Բաժիններ՝

Լավագույն նախաճաշը՝ աշխատանքային շաբաթը սկսելու համար

Բաղադրիչներ

1. Վարսակի փաթիլներ – 3 ճ/գ

2. Հատապտուղներ

3. Մեղր – 1 ճ/գ

4. Թթվասեր – 1 ճ/գ

5. Կաթ – 1 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

1. Ափսեի մեջ լցնել վարսակի փաթիլները, ավելացնել մեղրը և 150 մլ եռացրած ջուր լցնել: Թողնել թրմվի 3-5 րոպե:

2. Երբ վարսակը ուռչի, ավելացնել թթվասերը և հատապտուղները:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս