Լավագույն նախաճաշը՝ աշխատանքային շաբաթը սկսելու համար
                                    Բաղադրիչներ
1. Վարսակի փաթիլներ – 3 ճ/գ

2. Հատապտուղներ

3. Մեղր – 1 ճ/գ

4. Թթվասեր – 1 ճ/գ

5. Կաթ – 1 բաժակ

Պատրաստման եղանակը
1. Ափսեի մեջ լցնել վարսակի փաթիլները, ավելացնել մեղրը և 150 մլ եռացրած ջուր լցնել: Թողնել թրմվի 3-5 րոպե:
2. Երբ վարսակը ուռչի, ավելացնել թթվասերը և հատապտուղները:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
 
 
 
 
                                    
                        
                        
                        
                        
                        
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    