Արագ նախուտեստ լավաշով և երշիկով
Բաղադրիչներ
1. Լավաշ – 2 հատ
2. Երշիկ – 100 գ
3. Պինդ պանիր – 70 գ
4. Կանաչի
5. Ձիթայուղ
6. Կարագ – 30 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Քերած պանիրը, մանր կտրատված երշիկը և կանաչին խառնել: Լավաշը երկար շերտերի կտրատել, յուրաքանչյուրը՝ մոտ 10 սմ: Կարագը հալեցնել և քսել լավաշների վրա:
2. Լավաշի ծայրին 1-2 գդալ միջուկ լցնել: Լավաշը փաթաթել այնպես, որ եռանկյունի ծրարներ ստացվեն: Ստացված ծրարները տապակել ձիթայուղով և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը