Դդմիկից պատրաստված լավագույն ուտեստը
Բաղադրիչներ
1. Դդմիկ – 2 հատ

2. Աղ – 1/2 թ/գ
3. Պինդ պանիր – 100 գ

4. Սխտոր

5. Ձու – 1 հատ

6. Ալյուր – 3 ճ/գ
7. Ձիթայուղ
Պատրաստման եղանակը
1. Դդմիկն անցկացնել խոշոր քերիչով, համեմել աղով: Դդմիկներից քամել ավելորդ հյութը և խառնել մնացած բաղադրիչներին:
2. Ստացված զանգվածից գդալով նրբաբլիթներ ձևավորել և տապակել ձիթայուղով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

