Բաժիններ՝

Դդմիկից պատրաստված լավագույն ուտեստը

Բաղադրիչներ

1. Դդմիկ – 2 հատ

2. Աղ – 1/2 թ/գ

3. Պինդ պանիր – 100 գ

4. Սխտոր

5. Ձու – 1 հատ

6. Ալյուր – 3 ճ/գ

7. Ձիթայուղ

Պատրաստման եղանակը

1. Դդմիկն անցկացնել խոշոր քերիչով, համեմել աղով: Դդմիկներից քամել ավելորդ հյութը և խառնել մնացած բաղադրիչներին:

2. Ստացված զանգվածից գդալով նրբաբլիթներ ձևավորել և տապակել ձիթայուղով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս