Բաժիններ՝

Կաթնաշոռային աղանդեր, որը կփոխարինի պաղպաղակին

Բաղադրիչներ

1. Կաթնաշոռ – 170 գ

2. Ժելատին – 7 գ

3. Հատապտուղներ – 70 գ

4. Տաք ջուր – 50 մլ

Պատրաստման եղանակը

1. Ժելատինը և տաք ջուրը խառնել:

2. Ժելատինին ավելացնել կաթնաշոռը և սիրելի հատապտուղները:

3. Բլենդերով լավ խառնել բոլոր բաղադրիչները:

4. Լցնել կաղապարի մեջ և մի քանի ժամ դնել սառնարանը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս