Բաժիններ՝

Տավարի մսով և սնկով հնդկաձավարի համեղ բաղադրատոմս

Բաղադրիչներ

1. տավարի միս 1 կգ

2. սունկ 450 գ, կտրատած

3. սոխ 1 գլուխ, կտրատած

4. 1 մեծ գազար, կիսաշրջանների կտրատած

5. աղ

6. սև պղպեղ

7. ձեթ 2 ճ/գ

8. հնդկաձավար 1,5–2 բաժակ, եփած

Պատրաստման եղանակը

Միսը կտրատել, տապակել ձեթով, դատարկել տապակից, դնել մի կողմ։

Նույն տապակի մեջ լցնել սունկը, տապակել, դնել մի կողմ։

Կրկին նույն տապակի մեջ տապակել սոխն ու գազարը, ավելացնել պատրաստված միսն ու սունկը, համեմել աղով և սև պղպեղով, խառնել։

Ավելացնել եփած հնդկաձավարը։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս