Բաժիններ՝

Ուտեստ, որը կգնահատեն ծովամթերքի սիրահարները

Բաղադրիչներ

1. Վայրի բրինձ – 200 գ

2. Նուռ – 1 հատ

3. Սոխ շալոտ – 2 հատ

4. Ձիթայուղ

5. Ծովախեցգետին – 300 գ

6. Համեմ – մի քանի ճյուղ

7. Մեղր – 1 ճ/գ

8. Ֆետա պանիր – 100 գ

9. Նուշ – 15 հատ

10. Կիտրոն – 1 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Բրինձը եփել աղ արած ջրում:

2. Մաքրել նուռը և մանր կտրատել սոխ շալոտը:

3. Տաք տապակի մեջ մի փոքր ձիթայուղ լցնել, ծովախեցգետինները, լվացած, չորացրած և մանր կտրատած համեմը, սոխը և մեղրը, տապակել 5 րոպե։

4. Բրինձը, ծովախեցգետինը, ֆետա պանիրը և նուշը խառնել: Համեմել աղով և սև պղպեղով, ցողել կիտրոնի հյութով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս