Բաժիններ՝

Իդեալական բիսկվիթ՝ տորթի համար. գլխավորը բաղադրիչը պիստակն է

Բաղադրիչներ

1. Ձու – 4 հատ

2. Շաքարավազ – 110 գ

3. Պիստակի խյուս – 50 գ

4. Կաթ – 40 մլ

5. Բուսայուղ – 50 մլ

6. Ալյուր – 120 գ

7. Փխրեցուցիչ – 8 գ

8. Սննդային ներկանյութ

Պատրաստման եղանակը

1. Հարել ձվի սպիտակուցը և շաքարավազը:

2. Առանձին թասի մեջ խառնել պիստակի խյուսը, ձվի դեղնուցը, կաթը, բուսայուղը, ներկանյութը (կանաչ): Հարել, մինչև ստացվի միասեռ զանգված: Ավելացնել հարած սպիտակուցը, խառնել:

3. Ավելացնել ալյուրը և փխրեցուցիչը, զգուշությամբ խառնել:

4. Խմորը լցնել կաղապարի մեջ: Կաղապարի հատակին և պատերին ոչինչ չքսել:

5. Բիսկվիթը թխել 30-40 րոպե, նախապես 160 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս