Բաժիններ՝

Աշխարհի ամենահայտնի աղցանները . «Կոբբ»

Բաղադրիչներ

1. Հավի կրծքամիս (եփված) – 3 հատ

2. Բարակ շերտատած բեկոն – 100 գ

3. Կապույտ պանիր – 150 գ

4. Նեխուր – 4 հատ

5. Ավոկադո – 2 հատ

6. Պինդ եփված ձու – 4 հատ

7. Վարունգ – 100 գ

8. Լոլիկ – 200 գ

9. Հազար – 1/2 փունջ

10. Կանաչ սոխ – 1 փունջ

11. Աղ, սև պղպեղ

Սոուսի համար

1. Մանանեխ – 2 ճ/գ

2. Բալզամիկ քացախ – 2 ճ/գ

3. Ձիթայուղ – 10 ճ/գ

4. Շաքարավազ – 1 թ/գ

5. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Կրծքամիսը շերտատել: Բեկոնը երկու կողմից տապակել: Չորացնել թղթե անձեռոցիկով և կտրատել 2-3 մասի:

2. Պանիրը կտրատել:

3. Խորանարդաձև կտրատել նեխուրը, ավոկադոն, ձուն, վարունգը, լոլիկը, հազարի թերթերը: Շատ մանր կտրատել կանաչ սոխը:

4. Բոլոր բաղադրիչները առանց խառնելու տեղավորել ափսեի մեջ: Աղ ու պղպեղ ցանել:

5. Պատրաստել սոուսը՝ խառնելով բոլոր բաղադրիչները: Լցնել աղցանի վրա, մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս