Բաժիններ՝

Սենդվիչ՝ ծովախեցգետնի սիրահարների համար

Բաղադրիչներ

1. Սենդվիչի հաց – 8 հատ

2. Կիտրոն – 4 շերտ

3. Կարագ

Ծովախեցգետնային միջուկի համար՝

1. Ծովախեցգետնի միս – 450 գ

2. Մայոնեզ – 1 ճ/գ

3. Կետչուպ – 1 թ/գ

4. 1/2 կիտրոնի հյութ

5. Դիժոնյան մանանեխ – 1 թ/գ

5. Սև պղպեղ – 1 պտղունց

6. Ձիթապտղի յուղ – 2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ծովախեցգետնի մածուկը պատրաստելու համար խառնել բոլոր բաղադրիչները:

2. Սենդվիչ հացը պատել կարագով, վրան դնել պատրաստի մածուկը, զարդարել կիտրոնի շերտով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս